Over

Dit is het verhaal van Sabrina de sekswerker, een sekswerker die met veel plezier haar werk deed totdat legaal  werken haar onmogelijk werd gemaakt. Na dreigende sluitingen op de wallen vluchtte Sabrina naar het Zandpad in Utrecht. Daar werd ik opnieuw getroffen door een sluiting. Ik wilde niet opnieuw vluchten, het was tijd om in actie te komen tegen de sluitingen. Dat hield in dat ik uit de anonimiteit moest stappen, ik werd weer Caja van Tolie. Ik richtte Freya op, Freya is vernoemd naar de Germaanse godin van lust en sexualiteit. De vergunningsaanvraag liep geheel anders dan gepland, maar tot op de dag van vandaag staat Freya nog steeds overeind en zijn we dichterbij de opening van de Hardebollenstraat dan ooit

Een gedachte over “Over

 1. Thomas Kragten

  Goedemiddag! Ik ben Student Journalistiek en moet voor school een verslag maken over een onderwerp/ontwikkeling naar keuze, en daarvoor koos ik het Nieuwe Zandpad.

  Ik vind namelijk dat, behalve alleen omwonenden of de gemeente Utrecht, ook de sekswerkers zelf een platform om te spreken verdienen. Nu is mijn vraag, zou het mogelijk zijn dat U een interview met mij zou willen doen ergens in de aankomende twee weken?

  Belangrijk om te vermelden is dat het item niet openbaar gepubliceerd zal worden, het blijft tussen mij en mijn docent, en indien gewenst kan de geinterviewde anoniem blijven onder bijvoorbeeld een gefingeerde naam.

  Zou U tijd/zin hebben om mij te woord te staan over de sekswerkers op het Zandpad?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s